Creta ONLINE

Super oferte de Târgul de Turism al României Toamnă 2017

Super oferte de Târgul de Turism al României Toamnă 2017

Mai sunt câteva zile și se dă startul la vacanțe ieftine. Începe Târgul de Turism al României 2017, ediția de toamnă. Agenția de turism Europa Travel ți-a pregătit sejururi, circuite, city break-uri sau destinații exotice cu cele mai mici prețuri de pe piață.

De joi, 16 noiembrie, e timpul să-ți plănuiești vacanța. Ca să nu te ținem în suspans, iată câteva dintre titlurile ofertelor Europa Travel ce vor apărea odată cu Târgul de Turism al României 2017:

Plătești unul, pleacă doi!

Ce poate fi mai frumos ca o vacanță romantică în doi? În anul 2018, Turcia te așteaptă cu o mulțime de stațiuni romantice, dar și de distracție. Iar dacă ești familist, te bucuri de două ori. Cu oferta „Plătești unul, pleacă doi” lansată de Târgul de Turism al României 2017 îți înjumătățești bugetul alocat vacanței. Cum să nu te-atragă?

Tarife în euro, mai mici cu 50%

Vrei vacanțe 2018 în Grecia? Ai sejururi cu autocarul în toate destinațiile ei (Corfu, Zakynthos, Lefkada, Thassos, Paralia, Parga, Asprovalta, Ammoudia și Kefalonia) cu 50% mai ieftine la tariful de euro! Astfel, de anul viitor, îți poți permite nu doar o vacanță, ci două sau trei.

Transport gratuit în Bulgaria

Din lista ofertelor nu putea lipsi și Bulgaria! Iar litoralul bulgăresc este una dintre destinațiile favorite ale românilor! Astfel, anul acesta, ai transport gratuit în Bulgaria, pentru orice rezervare de cazare pe litoralul bulgăresc. Vrei și mai mult? Ei bine, întreaga vară, pe lângă multe alte surprize, te bucuri și de reduceri de 50% la sejururile în Bulgaria cu transport individual, indiferent de perioada de vacanță aleasă.

Și mai multe?

Lăsăm loc și de suspans, păstrându-ți bucuria de a le descoperi pe toate la lansarea ofertelor, odată cu deschiderea Târgului de Turism al toamnei 2017. Până atunci, ca plus, pregătește-te și de city-break-uri cu tarife speciale, dar și de circuite cu 35% reducere…

Vezi toate ofertele aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *