Creta ONLINE

Servicii de taxi

Servicii de taxi Creta

Taxiurile sunt destul de ieftine in Creta. Costul transportul in orasele Heraklion sau Chania te va costa rareori mai mult de 3 euro. Structuri tarifare de taxi sunt la fel peste tot Grecia, fiind reglementate de statul elen . Taxiurile din orasele si localitatile mai mari trebuie sa foloseasca aparatul de taxat, pe care soferul are obligatia sa-l porneasca imediat ce incepe cursa. Cat despre tarife, exista doua de baza: tarifare 1 si tarifare2. In functie de momentul zilei si de tipul calatoriei (transfer sau excursie), soferul trebuie sa selecteze tarifarea corecta.

Tarif 1 este „rata de zi” folosita intre orele 5:00 – 12:00. De asemenea, acest tip de tarifare se foloseste in interiorul oraselor. Tarif 2 este „rata noapte” valabila intre orele 12:00 – 05:00, dar si tariful care se foloseste in zonele din afara oraselor. Daca gasiti un taxi in port sau in aeroport si vrei sa parcurgi o distanta mai lunga, intreaba soferul cat te costa pana la destinatie, inainte de a te urca in masina. Astfel, vei evita surprizele neplacute. Daca nu ai idee care sunt preturile, exista panouri detaliate cu tarifele pentru cele mai populare destinatii atat in salile aeroporturilor sau in statia de taxi din afara aeroportului.

Companii locale de taxi
Heraklion Taxi – este o companie care activeaza 24/7 pe intreaga insula. Pe langa transferuri, compania de taxi si excursii peste tot in insula Creta, la preturi destul de accesibile. Vehiculele sunt modele de Mercedes Benz, oferind clientilor transport in siguranta si confort. Ii poti contacta prin mail, sms sau la telefon direct, iar transferurile au loc de la Aeroportul Heraklion la Hersonissos, Malia, orasul Heraklion, Amoudara, Stalis, Analipsi, Anissaras, Piskopiano, Koutouloufari, Agia Pelagia, Gouves, Sissi, Agios Nikolaos, Rethymnon, Bali, Fodele, Elounda, Karteros, aeroportul Chania, orasul Chania, Sfakia si multe alte locuri de pe insula Creta.

Adresa: Address: Ikarou Avenue (langa Aeroportul Heraklion)
Tel: 0030 2814 003084
Mobil: 0030 6945 774937
E-mail: info@herakliontaxi.com
Site: www.herakliontaxi.com/en/index.html

Crete Taxi (Heraklion) – asigura transferuri spre si dinspre aeroporturi/porturi/hoteluri cu un Mini Van de 8 locuri (Mercedes). De asemenea, compania ofera servicii de taxi cu autoturisme Mercedes E Class si vehicule Mercedes Viano, dotate cu aer conditionat. Soferii vorbesc limba engleza si germana, exista scaune pentru copii si beneficiezi de internet Wirelles (doar pentru business).

Telefon: +30 6970021970
Mobil: +30 6945027933
Email: info@crete-taxi.gr
Site: www.crete-taxi.gr

Athens Airport taxi – este specializata in transferuri spre si dinspre aeroport, dar ofera si servicii de taxi pe distante lungi, catre alte orase din Atena. Serviciul este disponibil 24×7, pe tot parcursul anului, la preturi accesibile. Vehiculele sunt confortabile, au aer conditionat si sunt conduse de soferi cu experienta.
Site: www.athens-airport-taxi.com