Creta ONLINE

Restaurante Insula Creta

Restaurante Creta

Unele dintre cele mai cunoscute restaurante si taverne din Creta sunt: Tavernele Ferryman si Dionyssos, Chrisostomos, The Alchemist, Dounias, Gramboussa, Herb’s Garden etc.

Restaurante Insula creta

Taverna Ferryman

Aceasta taverna a fost deschisa in 1974, aflandu-se pe malul golfului Elounda. Datorii pozitionarii vei avea acces la privelisti deosebite spre insula Spinalonga. Este o afacere de familie, membrii acesteia ocupandu-se de intreg procesul, de la cultivatul legumelor pana la prepararea retetelor culinare. Cu siguranta nu vei regreta daca vei trece prin zona!

Taverna Dionyssos

Taverna se afla in satul montan Myrthios din Creta. La Dionyssos se servesc preparate deosebite. Printre acestea se numara:  boboceii umpluti cu orez, peste, miel etc. Iar asta nu-i tot, aperitivele si bauturile sunt din partea casei. Un adevarat deliciu culinar, pe care nu trebuie sa-l ratezi!

Chrisostomos

Restaurantul este unul select, fiind premiat cu Premiul de Excelenta al celor de la Xrysoi Skoufoi în anul 2014. Accesul este posibil doar cu ajutorul ambarcatiunilor, datorita faptului ca se afla in preajma marii. Meniul contine o varietate de preparate traditionale, realizate cu bun gust si stil.

The Alchemist

Restaurantul este o afacere de familie, situandu-se in zona cea mai aglomerata din statiunea Hersonissos. Serviciile sunt ireprosabile, iar personalul este foarte amabil. Printre preparatele culinare se numara: pestele, crevetii, caracatita la gratar etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *